Teak - Teakmeubelen - Teak Badkamermeubelen - Teakimport.be - Quality Teak Furniture

 
 

TEAK TV MEUBELEN - TEAK FLATSCREEN TV KASTEN 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Caroline 160
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Caroline 140

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Caroline 140

Prijs op aanvraag
Referentie: WP131 - Diamond Collection - Caroline 140
Teak TV meubel 140 met verborgen greep voor de laden. Strakke en eigentijdse uitvoering. Teak meubel voorzien van 3 laden en een openruimte. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Caroline 160

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Caroline 160

Prijs op aanvraag
Referentie: WP132 - Diamond Collection - Caroline 160
TV meubel in teak 160 met verborgen greep voor de laden. Strakke en eigentijdse uitvoering. Teak meubel voorzien van 3 laden en een openruimte. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Sonia 140

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Sonia 140

Prijs op aanvraag
Referentie: WP139 - Diamond Collection - Sonia 140
Media meubel in teak 140 met verborgen greep voor de laden. Strakke en eigentijdse uitvoering. Teak meubel voorzien van 4 laden en een openruimte. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Sonia 160

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Sonia 160

Prijs op aanvraag
Referentie: WP140 - Diamond Collection - Sonia 160
Multimedia meubilair in teak 160 met verborgen greep voor de laden. Strakke en eigentijdse uitvoering. Teak meubel voorzien van 4 laden en een openruimte. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Kim 100

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Kim 100

Prijs op aanvraag
Referentie: WP135 - Diamond Collection - Kim 100
HiFi-meubel in teak 100 met verborgen greep voor de laden. Strakke en eigentijdse uitvoering. Teak meubel voorzien van 2 laden en een openruimte. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Kim 120

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Kim 120

Prijs op aanvraag
Referentie: WP136 - Diamond Collection - Kim 120
Teakhouten meubel voor uw TV 120 met verborgen greep voor de laden. Strakke en eigentijdse uitvoering. Teak meubel voorzien van 2 laden en een openruimte. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Debbie 100

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Debbie 100

Prijs op aanvraag
Referentie: WP133 - Diamond Collection - Debbie 100
Teak TV meubel 100 met verborgen greep voor de laden. Strakke en eigentijdse uitvoering. Teak meubel voorzien van 2 laden en een openruimte. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Debbie 120

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Debbie 120

Prijs op aanvraag
Referentie: WP134 - Diamond Collection - Debbie 120
Flatscreen meubel in teak 120 met verborgen greep voor de laden. Strakke en eigentijdse uitvoering. Teak meubel voorzien van 2 laden en een openruimte. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teakimport, teakspeciaalzaak biedt U een zeer ruim gamma van teak interieurmeubelen aan, teak kasten, teak dressoirs, teak stoelen, vitrinekasten in teak, muurconsoles, teak bedden, bijzettafels in teak, teak. Dit zowel in een moderne als klassieke teak uitvoering van de teakmeubels. Onze collectie teakmeubelen is veel, veel groter dan aangeboden op deze site, wegens de vele promo teak artikelen en de groote container import van teak meubelene, teak tuinsets, teakbadmeubels of badkamermeubels in teak, teakplooistoelen en teakplooitafels, ligbedden in teak, loungers en teakzetels, en de grote rotatie van teak promosets, promo's, tuinteak, teak uitschuiftafels die rechtstreeks uit de containers vanuit onze fabriekshallen in Semarang, Jepara, Yogakarta en Jakarta worden geimporteerd, en de snelle rotatie en cash en carry verkoop is het ons onmogelijk om het volledige teak aanbod online te krijgen op onze websites. Tevens kunnen wij U in samenwerking met onze partners grote stockpartijen aanbieden. Vraag vrijblijvend wat we staan hebben in overstock van teakmeubels, partytenten, parasolvoeten of parasol voet, barbeque's en teak bijzettafes voor de barbeque zijn ook bij in grote aantallen en diverse modellen terug te vinden. Breng een bezoekje aan onze partners via www.stockcity.be, hier vind je gegarandeerd wat je zoekt in overstock, of www.time4teak.be en bezoek zeker www.teakboerke.be.
 
Website Teakimport.be - Alle informatie op deze pagina, inclusief beeldmateriaal is eigendom van Woodpack NV en/of de fotograaf en vallen onder de Belgische en Internationale copyright wetten. Alle foto's die U binnen de website aantreft zijn uitsluitend bestemd om te bekijken. Geen enkele foto mag voor commerciele doeleinden geheel of gedeeltelijk worden gedownload, gereproduceerd, gekopieerd, opgeslagen, gemanipuleerd of gebruikt worden inwelke afgeleide vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming van Woodpack NV!
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!